Kayadere İlkokulu

Vizyon: “Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.”

Misyon: Atatürk ilkelerini ve devrimlerini benimsemiş, • Klasik eğitim ve öğretim kavramlarının dışında, • Öğrencinin araştırma ve öğrenme sorumluluğunu aldığı, • Keyifli ve zenginleştirilmiş öğrenme ortamlarına sahip, • Temel evrensel değerlerin önemsendiği, • Sanat ve spor etkinliklerinin eğitimin ayrılmaz bir parçası haline geldiği, • Bireyin biricikliğini önemseyen ve koruyan eğitim kurumu olmak ve bu kurumların ülkemizin dört bir yanında çoğalmasını sağlamaktır.

Başarılar: 0

Saatler: 08.30-14.00
Isınma:
Servis Bilgisi: Kendi imkanları ile öğretmenler tarafından sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0482 546 11 01

WEB - https://kayadere.meb.k12.tr

Adres - Kayadere Mahallesi, 47570 Ömerli/Mardin, Türkiye

Öğretim Şekli :Normal eğitim

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - Kayadere Mahallesi, 47570 Ömerli/Mardin, Türkiye

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzu ilçe merkezine 10 km, il merkezine 35 km uzaklıktadır.